Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, μία υπόθεση απάτης σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 5.2.2016, στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου ημεδαπού, για απάτη.

Συνελήφθησαν, χθες στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, το πρωί, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν και το βράδυ, ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν ισάριθμα Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για βιασμό και αποπλάνηση παιδιών.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 41χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από όχημα ημεδαπού, δύο κινητά τηλέφωνα, από τα οποία το ένα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.