Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε σουγιά με μήκος λάμας -11- εκατοστών, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Επίσης, συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνες που έγιναν στην οικία του και σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -38,1- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Παράλληλα, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, για υπεξαίρεση.

Τέλος, συνελήφθησαν, χθες και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 19, 20 και 24 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν με προφανή σκοπό τη διακίνηση, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -110,4- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών, το χρηματικό ποσό των -80- ευρώ, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.