Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 22.2.2017, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία περίπτωση απόπειρας απάτης, σε βάρος ημεδαπής και μία περίπτωση κλοπής και απάτης σε βάρος ημεδαπού, που είχαν γίνει την 19.1.2016, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για απόπειρα απάτης και κλοπή και απάτη, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 36, 38 και 41 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από επιχείρηση, μεταλλικά αντικείμενα. Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο φορτηγά οχήματα και μία συσκευή κοπής μετάλλων, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Μεσσηνίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.