Μέρες … κλοπών στην Πελοπόννησο

Την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου, 3 άγνωστοι δράστες, που επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προσέγγισαν 2 υπηκόους Ρουμανίας και με χρήση σωματικής βίας, τους απέσπασαν, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι, που περιείχε χρηματικό ποσό. Το περιστατικό σημειώθηκε στα Σπαναϊκα Αργολίδας. Οι δράστες αναζητούνται.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία περίπτωση κλοπής σε οικία 30χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας, που είχε γίνει την 10.2.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 43 και 44 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από κατάστημα- υπεραγορά προϊόντα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί .

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία περίπτωση κλοπής οχήματος ημεδαπού, που είχε γίνει την 27.1.2016, στη Νεμέα Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.