Και επίσημα Κλάδης στη Σπάρτη

Και επίσημα στον πάγκο της Σπάρτης για τις εναπομείνασες αγωνιστικές ο Κώστας Κλάδης, ο οποίος ύστερα από την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών αναλαμβάνει και με τη βούλα καθήκοντα προπονητή στην ΠΑΕ. Ο γνωστός coach εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί την ΑΕ Πελλάνας Καστορείου.

Με την λήξη του Λακωνικού Πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας ως προπονητής της Α.Ε.ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ αισθάνομαι υπερήφανος,γιατί οι στόχοι που τέθηκαν μαζί με τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Γιώργο Σκαφιδά,όχι μόνο επετεύχθησαν αλλά σε όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και καταφέραμε με χαμηλό μπάτζετ (σε σχέση με τους πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος) να δημιουργήσομε ένα αξιόμαχο ποδοσφαιρικό σύνολο.

Οι συνεργάτες μου και εγω προσπαθήσαμε με σκληρή δουλειά να παρουσιάσομε μιά ομάδα που κατάφερε να είναι στην τετράδα των καλυτέρων ομάδων της Λακωνίας και φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου.

Ευχαριστώ τον συνεργάτη μου Παναγιώτη Κουτίβα που έδωσε τα πάντα ώστε η ομάδα να πάει όσο πιό ψηλά μπορεί.

Ευχαριστώ την διοίκηση της ομάδας και τους άμεσους συνεργάτες μου Μιχαλόπουλο Δημήτρη, Κουτσουμπό Κώστα, Ζούζουλα Παναγιώτη και ως αναφορά τον Πρόεδρο κ.Σκαφιδά Γιώργο ότι και να πείς είναι λίγο. Είναι ένα κόσμημα όχι μόνο ως άνθρωπος αλλά και ως παράγοντας στο Λακωνικό ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ και τούς φιλάθλους της ομάδας που ήταν όλο το χρόνο κοντά μας.

Ολους τους δημοσιογράφους και τον ηλεκτρονικό τύπο που δίνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στο Λακωνικό Ποδόσφαιρο.

Εύχομαι στην μεγάλη ομάδα του Νομού την Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗΣ να βρεί σύντομα το δρόμο της.

Ολοι οι παράγοντες οφείλουν να συσπειρωθούν γύρω απο την ομάδα της Σπάρτης,για να μείνει στίς υψηλές κατηγορίες.

Οταν η Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗΣ είναι ψηλά,ψηλά βρίσκεται και όλο το Λακωνικό Ποδόσφαιρο.

Εύχομαι σε όλους τους εμπλεκομένους στα αθλητικά δρώμενα και σε όλους τους Λάκωνες καλό καλοκαίρι με υγεία και επιτυχία σε ότι και αν εμπλέκονται.

Μετά τιμής
Κώστας Κλάδης