Κυριακή 8/1 | Ψηφίζουμε Χριστιάνα Γαλιάτσου για το Rising Star!

Λακωνική … εκπροσώπηση στο Rising Star, καθώς η γνωστή στα μουσικά δρώμενα, Χριστιάνα Γαλιάτσου, ρίχνεται στη μάχη του … τοίχου αυτήν την Κυριακή 8 Ιανουαρίου!

Το επιτυχημένο talent show του Ant1 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά η Χριστιάνα ξέρει καλά να αντεπεξέρχεται στις προκλήσεις!

xristiana2

Έχοντας στο ενεργητικό της δύο σημαντικές επιτυχίες, τα singles Αν τύχει & Κι ύστερα άκουσα, μεγάλες συνεργασίες με το Γ.Μαργαρίτη, το Λ.Πανταζή, τη Μαριώ, το Ν.Ζιώγαλα, το Χ.Παπαδόπουλο, τον Π.Βαγιόπουλο, τον Δ.Κοντογιάννη, τον Κ. Αγέρη και πολλούς ακόμη τραγουδοποιούς και καλλιτέχνες, η Χριστιάνα Γαλιάτσου καλείται αυτήν την Κυριακή να ερμηνεύσει με το δικό της αυθεντικό τρόπο ένα τραγούδι από τα … παλιά και να περάσει στα live του Rising Star!

xristiana3Σε αυτό το παιχνίδι το αποτέλεσμα το διαμορφώνει ο κόσμος! Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή του Rising Star στο κινητό ή το tablet σας και κάνετε log in μέσω Facebook η gmail.

xristiana1Εμείς της στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και της ευχόμαστε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της για το κάτι παραπάνω στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας!