Η Πέγκυ Ζήνα συναρπάζει με τη νέα επιτυχία «Μη Μ’ Ακουμπάς» (video clip)

Η Πέγκυ Ζήνα συναρπάζει με ένα καθαρόαιμο λαϊκό τραγούδι, συναντώντας ξανά τον STAN και τον Icon Music.

Έπειτα από το «Ο Χρόνος» με το νοσταλγικό χαρακτήρα που έστειλε την αγαπημένη τραγουδίστρια στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού Airplay Chart, ακολουθεί ο επόμενος προπομπός του νέου δίσκου της που θα κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2018.

Τρία χρόνια μετά την αγαπημένη επιτυχία «Μόνη Καρδιά», η Πέγκυ Ζήνα συνεργάζεται πάλι με το «Παράξενο Παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας, τον STAN και την ταλαντούχα ομάδα της Icon Music, οι οποίοι υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους στη νέα επιτυχία της που θα μονοπωλήσει τα ραδιόφωνα.

«Μη Μ’ Ακουμπάς», τραγουδά η Πέγκυ Ζήνα με τη δυναμική και ακμαία ερμηνεία της σε ένα εξαιρετικό τραγούδι που έχει ενθουσιάσει πριν καν κυκλοφορήσει και τώρα αποκαλύπτεται επίσημα για να αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό.

Το «Μη Μ’ Ακουμπάς» οπτικοποιήθηκε στην Ανάβυσσο υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Ένα vintage αυτοκίνητο, μία ερημική τοποθεσία και μία βαλίτσα, το περιεχόμενο της οποίας αποκαλύπτεται στην πορεία, συνθέτουν μοναδικά το σενάριο και ξετυλίγουν σταδιακά την πλοκή.

Στο ένα μυστηριώδες video clip σε ασπρόμαυρο τόνο, η Πέγκυ Ζήνα υποδύεται μία γυναίκα – αράχνη που θέλει να πάρει εκδίκηση από το σύντροφό της με κάθε τρόπο. Σύμφωνα με την υπόθεση, αποφασίζει να αφήσει πίσω ό,τι την πλήγωσε στο παρελθόν, όσο τραγουδά τους στίχους του νέου τραγουδιού της που είναι γεμάτοι νόημα.

Στο τέλος, η Πέγκυ Ζήνα πετάει τη βαλίτσα στα θάλασσα, όμως μία απρόσμενη εξέλιξη ανατρέπει όλα τα δεδομένα!

https://www.hit-channel.com/