Επιτυχημένο το σεμινάριο κυκλοφοριακής αγωγής στον Κότρωνα (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 9 Αυγούστου το απόγευμα στον Κότρωνα το σεμινάριο κυκλοφοριακής αγωγής, που διοργάνωσε η ενορία του Αγίου Χαραλάμπους σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας (Τμήμα Τροχαίας).

Τα παιδιά που παρακολούθησαν το σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να μάθουν τους τρόπους ασφαλούς οδήγησης, να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τους κινδύνους που υπάρχουν από την μη τήρηση του Κ.Ο.Κ., αλλά και τις ποινές που επιβάλλονται ανάλογα τις παραβάσεις.

Το θεωρητικό κομμάτι του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Κότρωνα, ενώ το πρακτικό στους δρόμους του χωριού με τους μικρούς οδηγούς να τηρούν κατά γράμμα τα όσα διδάχτηκαν από τους υπεύθυνους αστυνομικούς.

Το σεμινάριο τίμησε με την παρουσία του ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Στρατιωτικής Επιτροπής στρατηγός κ. Μιχαήλ Κωσταράκος, ο οποίος παρέδωσε και τιμητική πλακέτα στον εκκλησιαστικό σύμβουλο και εκπρόσωπο της ενορίας κ. Αντώνη Παναγάκο.

Εκπαιδευτές στο σεμινάριο ήταν οι υπαστυνόμος Βασίλης Μαυροειδόγγονας και υπαστυνόμος Γιώργος Βαρυμποπιώτης, ενώ παρευρέθηκε και ο Διοικητής του Α.Τ. Αρεόπολης.