Εκλογές στον Κ. Σ. Μολάων! Ευχαριστήριο μήνυμα Νίκου Μέμιτσα

Ο κυνηγετικός σύλλογος Μολάων , καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην μεγάλη «γιορτή», για τους κυνηγούς, στην «ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017» , που θα πραγματοποιηθεί στο Μ.Ε.C. Παιανίας στις 7,8 και 9 Απριλίου 2017.

Ο κυνηγετικός κόσμος πρέπει να δώσει το παρόν στηρίζοντας τους διοργανωτές αλλά και τους επαγγελματίες που θα βρίσκονται εκεί , ώστε κάθε χρόνο να πραγματοποιούνται παρόμοιες εκθέσεις.

Ένας ακόμη λόγος που σύσσωμοι πρέπει να παρευρεθούμε στην έκθεση , είναι η εικόνα μας ως κοινωνική ομάδα 200.000 ανθρώπων της φύσης , που είμαστε συσπειρωμένοι, αποδεικνύοντας στην κοινωνία και στον πολιτικό κόσμο , ότι προσφέρουμε πολλά στην οικονομία της χώρας μας , αλλά και στο περιβάλλον γενικότερα.

Επίσης , ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 11:00π.μ. έως 16:00μ.μ. στα γραφεία του Κ.Σ.Μολάων θα πραγματοποιηθούν εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Ε.Ε..

Ο Πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Μολάων Νικόλαος Μέμιτσας , τελειώνοντας την θητεία του, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τα μέλη του συλλόγου, την Γ΄ΚΟΠ, τις αρμόδιες αρχές (Δασαρχείο Μολάων, Δ/νση Δασών, Αστυνομία, εισαγγελίες) το προσωπικό του συλλόγου , τους θηροφύλακες, τους όμορους κυνηγετικούς συλλόγους της Σπάρτης , των Βορίων Λακεδαίμονων και Λεωνιδίου , για την άψογη συνεργασία που είχε τα 6 χρόνια της θητείας του ως Πρόεδρος του Κ.Σ.Μολάων. Ιδιαίτερα θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέσα ενημέρωσης , ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο για την δημοσιοποίηση των δράσεων του συλλόγου στο Νομό και όχι μόνο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΜΙΤΣΑΣ