Για την τιμή,τη φανέλα και το κόσμο της! Επιστρέφουν στο γήπεδο οι παίκτες της Σπάρτης!

Ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα της Σπάρτης, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει μπαράζ ανατροπών! Ύστερα από την απόφαση των παικτών να μην ταξιδέψουν στις Σέρρες, προέκυψε συνάντηση με το γενικό αρχηγό της ομάδας, Θύμιο Σταυρόπουλο, ο οποίος κατάφερε, ύστερα από μία πύρινη ομιλία, να τους εμψυχώσει, να τους δώσει κίνητρο παραμονής στη Σπάρτη και να λάβει την υπόσχεσή τους ότι θα βγει η χρονιά ομαλά και η ΠΑΕ θα επιστρέψει στην κανονικότητα.
Ειδικότερα, ο άνθρωπος, που έχει αποδείξει την αγάπη του για την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, έβαλε για μία ακόμη φορά πλάτη και ζήτησε το ίδιο από τους παίκτες, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες κατέθεσαν απανωτές προσφυγές, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Φυσικά, ένα από τα σημαντικότερα επιχειρήματα του Θύμιου Σταυρόπουλου ήταν η … φανέλα και η αγάπη που έχει δείξει ο κόσμος στην ομάδα, καλώντας τους παίκτες να ξεπεράσουν προσωρινά τα οικονομικά εμπόδια που έχουν προκύψει και να δώσουν τη μάχη για μία αξιοπρεπή ολοκλήρωση της σεζόν.
Οι παίκτες προς τιμή τους αποδέχτηκαν την πρόταση του Γενικού Αρχηγού, ξεκαθάρισαν ότι θα τιμήσουν τη φανέλα της ομάδας, παρά τα όσα άδικα και δυσάρεστα έχουν προκύψει. Μάλιστα, υποσχέθηκαν ότι θα αποσύρουν τις προσφυγές, τουλάχιστον προσωρινά.
Έτσι, λοιπόν, παίκτες και Γενικός Αρχηγός, μέσα σε ένα φορτισμένο και συγκινησιακό κλίμα αποφάσισαν να δώσουν στις επόμενες αγωνιστικές τη δική τους μάχη και να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα, ώστε να λήξει η σεζόν, όπως αξίζει στην Μπάρτσα!