Ασταμάτητος ο Μανιατάκος έκλεισε και Σταμογιάννο στον Αστέρα Βλαχιώτη!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ FLY

O Παναγιώτης Σταμογιάννος γυρίζει σε μέρη γνώριμα και συγκεκριμένα στα μέρη όπου μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.Μετά την περασμένη άτυχη χρονιά που βίωσε λόγω του σοβαρού τραυματισμού του αγωνιζόμενος με την ΑΕ Σπάρτη,ο Λάκωνας ποδοσφαιριστής έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Σπάρτης και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Αστέρα Βλαχιώτη,θέλοντας έτσι να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με μία ομάδα που έχει θέσει μεγάλους στόχους τη φετινή χρονιά.
Ο διοικητικός επικεφαλής και αναμορφωτής του φετινού Αστέρα, Δημήτρης Μανιατάκος κινήθηκε τάχιστα και “σφράγισε” ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα του Βλαχιώτη.
Για τη μεταγραφή αυτή ο Δ.Μανιατάκος δήλωσε στον FLY τα εξής: “Παρα τον σοβαρό τραυματισμό του Παναγιώτη, εγώ προσωπικά αλλά και όλοι οι ιθύνοντες της ομάδας πιστεύουμε στις δυνατότητές του και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες μονάδες του Αστέρα στη φετινή του πορεία.Άλλωστε πρόκειται για ένα αγαπημένο παιδί της περιοχής με τεράστιο ταλέντο αλλά και μια αξιοπρόσεχτη πορεία μέχρι τώρα στα γήπεδα της Ελλάδας,που δεν υπήρχε περίπτωση από τη στιγμή που ήταν διαθέσιμος να μην ασχοληθούμε”

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ο Παναγιώτης Σταμογιάννος γεννήθηκε στις 30/1/1992 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ευρώτα Έλους το 2005. Δυο χρόνια αργότερα εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού ενώ κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Super League Κ-20. Το καλοκαίρι του 2008 ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Πειραιά, υπογράφοντας λίγο αργότερα πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Το 2010 ο Λάκωνας μέσος αγωνίστηκε στη Football League με τα χρώματα της Δόξας Δράμας και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2010-2011 συνέχισε την καριέρα του στον Θρασύβουλο. Το 2012 πήρε μεταγραφή για την Κέρκυρα καταγράφοντας 13 συμμετοχές στη Super League. Τον Σεπτέμβριο του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Βύζαντα Μεγάρων αλλά τον Ιανουάριο του 2014 μετακόμισε στον Παναιγιάλειο.
Ο επόμενος σταθμός του Λάκωνα ποδοσφαιριστή ήταν η ΑΕ Σπάρτη,μεταγραφή που έδωσε μεγάλη χαρά σε όλο το φίλαθλο κόσμο του νομού ,μιας και επέστρεφε στα “πάτρια εδάφη” ένα δικό του αγαπητό παιδί.Δυστυχώς όμως η μοίρα έμελλε να παίξει άσχημο παιχνίδι στο Παναγιώτη καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.