Άργος: 34χρονη Ελληνίδα κινδύνευσε από ομαδικό βιασμό

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια 34χρονη την περασμένη Κυριακή στις 8:30 το βράδυ, όταν δέχθηκε επίθεση από 20 Πακιστανούς και Αφγανούς μετανάστες, οι οποίοι ξεπήδησαν από ένα γιαπί κοντά στο σπίτι της στις εργατικές κατοικίες στο Άργος και άρχισαν να την πειράζουν λεκτικά αλλά απλώνοντας και τα χέρια τους πάνω της.

Πανικόβλητη η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και για καλή της τύχη τις φωνές της άκουσαν τα δύο αδέλφια της, οι οποίοι προσπάθησαν να απομακρύνουν την αδελφή τους από τους αγριεμένους μετανάστες.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλοδαποί φώναξαν ενισχύσεις από το γιαπί, απ’ όπου βγήκαν και άλλοι μετανάστες οπλισμένοι με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέλφια τραυματίζοντάς τα! Όταν αντιλήφθηκαν ότι οι περίοικοι είχαν καλέσει την Αστυνομία τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο, από τις προσαγωγές που έκαναν οι αστυνομικοί, τα αδέλφια της 34χρονης αναγνώρισαν τρία άτομα Πακιστανικής καταγωγής. Οι δύο εξ αυτών βρίσκονταν παράνομα στη χώρα μας ενώ ο τρίτος διέθετε τα απαιτούμενα έγγραφα. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ναυπλίου τους καταδίκασε σε 8 μήνες φυλάκιση, με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ευτυχώς η 34χρονη γυναίκα είχε Άγιο αλλά και τους φύλακες αγγελούς της τα δύο αδέρφια που τη γλίτωσαν από τα χειρότερα.