“Ανάκληση μετάθεσης Νεοκλή Κρητικού”: Η Εύη Παπαγεωργίου δίνει απαντήσεις στον FLY!

Η ανάκληση της μετάθεσης του χειρουργού-ιατρού Νεοκλή Κρητικού που σημαίνει την επιστροφή του στο νοσοκομείο Μολάων, έχει γίνει θέμα συζήτησης όχι μόνο στον χώρο της υγείας αλλά και σε όλο το νομό Λακωνίας.
Το θέμα αποκαλύφτηκε στον FLY 89.7 μέσω των δηλώσεων του Βουλευτή Λακωνίας Λεωνίδα Γρηγοράκου στη πρωϊνή ζώνη του σταθμού.Τα μηνύματα-τηλεφωνήματα που λάβαμε ήταν εκατοντάδες από απλούς αγανακτισμένους και στενοχωρημένους πολίτες που ήθελαν να μάθουν όλη την αλήθεια για τη ξαφνική αυτή εξέλιξη.
Ο FLY λοιπόν μέσα από τα δύο μέσα που διαθέτει και ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα με αξιοπρέπεια,σεβασμό και αντικειμενικότητα 25 χρόνια τώρα τους πολίτες στα μεγάλα ζητήματα και γεγονότα του τόπου,ανοίγει το “φάκελο Νοσοκομείο Σπάρτης – Ανάκληση μετάθεσης Νεοκλή Κρητικού” για να φωτίσει όλες τις πλευρές και για να ακουστούν όλες οι απόψεις μέσω συνεντεύξεων και ρεπορταζ, ούτως ώστε να λάμψει η αλήθεια και ο κόσμος να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Η αρχή θα γίνει την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 9:00 πμ στον FLY 89.7.
Η διοικήτρια του γενικού νοσοκομείου Σπάρτης Εύη Παπαγεωργίου απαντά σε όλα τα ερωτήματα και καταθέτει τη δική της άποψη για το μείζον αυτό θέμα.

Ακούστε ζωντανά τον FLY 89.7 από τον υπολογιστή σας εδώ:FLY 89.7 Live