ΑΕ Σπάρτη: Χρήστος Χρήστου ο νέος επενδυτής-χρηματοδότης

Ανοιχτή εκδήλωση διοργάνωσε την Παρασκευή 9.6.2017 στο Sparta Arena ο νέος διοικητικός επικεφαλής της ΑΕ Σπάρτη, Δημήτρης Νικόλαρος, ο οποίος άνοίξε τα χαρτιά του για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Μάλιστα σύστησε στους Λάκωνες και τον νέο ισχυρό παράγοντα που θα στηρίζει οικονομικά τη Σπάρτη τη νέα χρονιά.

Τό όνομα αυτού λοιπόν Χρήστος Χρήστου ο οποίος εκπροσωπεί τον όμιλο Mayfair των εταιρειών CYTA, FORTHNET, NOVA, KEN – παροχή ενέργειας, νερού και ομορφιάς.Ο κύριος Χρήστου δήλωσε σε ερώτηση του FLY ότι στήριξε την ομάδα τις τελευταίες μέρες και θα συνεχίσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, ασχέτως εαν θα υπάρξουν εγγραφές φιλάθλων της ΑΕ Σπάρτης στις εταιρείες που εκπροσωπεί.
Ο συνεργάτης του κυρίου Χρήστου Ζ.Πριόβολος μίλησε για την Εταιρία παροχής ενέργεια ΚΕΝ, η οποία προσφέρει έκπτωση έως 25% στους λογαριασμούς ρεύματος.
Τέλος ο Δημήτρης Νικόλαρος δήλωσε ότι ο κύριος Χρήστου πληρώνει τους παίκτες εδώ και καιρό έχοντας διαθέσει χρήματα. Χρειάζεται προσπάθεια από όλους μας έτσι ώστε η ομάδα να γίνει Αυτοδύναμη και να έχει τον έλεγχο μόνη της. Ο κύριος Νικόλαρος αποκάλυψε μάλιστα ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με ποδοσφαιστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ στο οποίο θα παραμείνουν ορισμένοι παίχτες, ενω έκανε λόγο και για “φλερτ” με προπονητή που έχει δουλέψει και στη Super League και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει καλώς εχόντων των πραγμάτων θετική εξέλιξη.

Δείτε φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης στο Sparta Arena