ΑΕ Σπάρτη – ΑΟ Χανιά: Τριάρα και…Καλό Πάσχα! (video)

Σπουδαίο παιχνίδι έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Αντωνίου στο δημοτικό γήπεδο Σπάρτης και επιβλήθηκαν του αξιόμαχου ΑΟ Χανίων με 3-1.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα από την Κρήτη υπέστη τεράστια ταλαιπωρία,αφού εκτός της κούρασης από το ταξίδι με το πλοίο,σύμφωνα με πληροφορίες του FLY η αποστολή κοιμήθηκε στο πουλμαν αφού ακύρωσε τελικά τη διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λακωνικής πρωτεύουσας.

Δυστυχώς η οικονομική κρίση και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες, έχουν ως αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές και γενικά οι αποστολές των εκάστοτε ΠΑΕ να αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους απίστευτες συνθήκες ακόμα και στο δεύτερο τη τάξη πρωτάθλημα της χώρας.

Δείτε το φιλμ του αγώνα όπως παρουσιάστηκε ζωντανά από την επίσημη σελίδα του FlynewsGR στο facebook:

1o ΗΜΙΧΡΟΝΟ

14´ Ευκαιρία με τον Δαμιανάκη για τα Χανιά οταν απο κοντινό πλαςε η μπάλα έφυγε πάνω λιγο απο την εστία του Κραβαρίτη

16″ Απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπουντοπουλου μπλόκαρε o Γεωργίου

21´ Ωραια προσπάθεια του Λωττα μεσα στη περιοχή λιγο πλαγια ,πλάσαρε και απεκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Γεωργίου

22´ Σουτ του Μπουντοπουλου πάνω στον τερματοφύλακα του ΑΟ Χανίων

Γκοοοολ ΣΠΑΡΤΗ – ΧΑΝΙΑ 1-0

34´ Γκολ για τη Σπαρτη με τον Μπουντοπουλο μετά απο ωραια προσπάθεια του αρχηγού Ηλία Αναστασάκου ο οποίος έσπασε την μπάλα ιδανικά.

43´ Μεγάλη ευκαιρία: Δυνατό σουτ για τα Χανιά με το Ντούμο εντυπωσιακή απόκρουση του Κραβαριτη σε κόρνερ

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ 1-0 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

48´ Μετά απο ωραίο συνδυασμό της Σπαρτης ο Οικονομόπουλος απο πλεονεκτική θέση μεσα στη περιοχή σούταρε και η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό

50´ Γκολ 1-1
Ισοφάριση για τα Χανιά με γυριστό Σουτ μεσα απο την μεγάλη περιοχή του Wankewai Rooyney

52´ Αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού.Στη θέση του Σιωπη ο Ηλιοπουλος

63´ Σουτ του Αναστασάκου απο τη γραμμή της μεγαλης περιοχης μπλόκαρε ο Γεωργίου

68´ Κεφαλια εξ επαφής του Wankewai πάνω απο την εστία της Σπαρτης

70´ Τετ Α τετ του Ηλιοπουλου απεκρουσε δύσκολα ο Γεωργίου

71´ Γκολ για τη Σπαρτη 2-1
Προβολή απο κοντα του Φράγκου μετά απο κόρνερ, εςτειλε την μπάκα στα δίχτυα

Γκολ 87´ Ο Αναστασάκος έπαιξε γρήγορα την μπάλα μετά απο φάουλ προς το Φράγκο ,η άμυνα των Χανίων αδράνησε και ο τελευταίος με ωραίο πλαςε έγραψε το 3-1

90´ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟ Χανιά με τον Τσουκανη, σε ανεπανάληπτο τετ Α τετ, απεκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κραβαρίτης

ΤΕΛΙΚΟ // ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ 3-1

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης (53′ Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Αναστασόπουλος, Ροβίθης (67′ Καρτσαμπάς), Λώττας, Μπουντόπουλος, Αναστασάκος.
ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Γεωργίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Τσουκάνης, Δρίζης (Γεωργακόπουλος), Φουρλάνος, Ντούμος (69′ Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Σταματής, Ρούνεϊ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου,σε ερώτηση του Τάκη Καρβουνιάρη προς τον προπονητή της Σπάρτης, αν τον ενοχλεί το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει καμμία ενημέρωση όσον αφορά το διοικητικό μέλλον της ομάδας ο Σωτήρης Αντωνίου απάντησε φανερά προβληματισμένος.

Σωτήρης Αντωνίου στον FLY για τα διοικητικά της Σπάρτης:“Δεν έχω κάποια πληροφόρηση για το τι μέλλει γενέσθαι.Η κατάσταση αυτή που επικρατεί σαφώς και μας επηρεάζει.Αυτή είναι η αλήθεια”

Δείτε τη συνέντευξη τύπου