ΑΕ Σπάρτη | Δηλώσεις Νικόλαρου: Πληρώθηκαν οι παίχτες – Βγήκε ουράνιο τόξο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ  FLY

Αλλάζει προς το καλύτερο το κλίμα στην ΑΕ Σπάρτη. Μετά την καταιγίδα και τη βροχή βγήκε το ουράνιο τόξο.
Όπως ενημερωθήκατε πρώτοι από τον FLY, οι παίχτες προς τιμήν τους αποσύρουν τις προσφυγές που έκαναν και επιστρέφουν στο γήπεδο για να αγωνιστούν κανονικά στα υπόλοιπα εναπομείναντα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτή την Κυριακή.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του FLY οι εξελίξεις που διαδραματίζονται στο στρατόπεδο της ΑΕ Σπάρτης και συγκεκριμένα στο καυτό ζήτημα των οφειλών, φαίνεται πως αποκτoύν θετικό πρόσημο.
Ο Δημήτρης Νικόλαρος μετά τα όσα συνέβησαν,θα λέγαμε ότι  επέστρεψε πιο δυναμικά και ουσιαστικά στην ομάδα κάνοντας πράξη τις υποσχέσεις του. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές δηλώσεις του στον FLY, ήδη ήρθε σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές της Σπάρτης και μάλιστα σήμερα το πρωϊ κατατέθηκαν τα απαιτούμενα χρήματα στους λογαριασμούς τους.
Το κλίμα όπως καταλαβαίνεται σύμφωνα πάντα με τα σημερινά δεδομένα και τις δηλώσεις του Δημήτρη Νικόλαρου, φαίνεται πως αλλάζει προς το καλύτερο και όλοι ευχόμαστε κι ευελπιστούμε η Μπάρτσα να αποκτήσει ξανά την αίγλη και το κύρος που σίγουρα της αξίζει.

Τ.Κ

FLY radio 89,7 & Flynews.gr | Εδώ και η Αθλητική ενημέρωση έχει κύρος!