Έσερναν γυναίκα στο δρόμο για να τη ληστέψουν!

Τρόμος για γυναίκα το απόγευμα της Πέμπτης που βρισκόταν στην οδό Μεσολογγίου στην διασταύρωση με την οδό Λύκωνος. Καθώς έβγαινε από supermarket της επιτέθηκαν 2 άτομα με σκοπό να της κλέψουν την τσάντα. Η γυναίκα αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι δράστες να την σέρνουν στο οδόστρωμα. Τελικώς της αφαίρεσαν την τσάντα και τράπηκαν σε φυγή, όπως αναφέρει το tempo24.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία άνδρες της οποίας ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των 2 δραστών. Πολύ σύντομα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν 2 υπόπτους του προσήγαγαν και τους μετέφεραν στην Ασφάλεια Πατρών. Στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης μεταφέρθηκε και η παθούσα ενώ η τσάντα της τελικά εντοπίστηκε από περαστικό κοντά στο Σκαγιοπούλειο και της επεστράφη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο δράστες, χρησιμοποίησαν ένα κόλπο, το οποίο φυσικά δεν έπιασε και η ΕΛ.ΑΣ τους “τσίμπησε” και τους δύο! Ο ένας λοιπόν μετά την επίθεση, πλησίασε τη γυναίκα, προσποιούμενος ότι ενδιαφέρεται για την κατάστασή της και της παρέδωσε την τσάντα άδεια! Ευτυχώς, η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της, αλλά το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο.