Έκλεισαν και με ΦΕΚ τα αστυνομικά τμήματα Λεβιδίου και Τεγέας

Παρελθόν αποτελούν και επίσημα πια τα αστυνομικά τμήματα Σταδίου και Λεβιδίου, όπως είχε ανακοινωθεί από το καλοκαίρι του 2016. Όπως γράφει το arcadiaportal, το κλείσιμο των δύο αστυνομικών τμημάτων αποφασίστηκε στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομιας και κρίθηκε απαραίτητο, προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι και να εξορθολογιστεί το δυναμικό της Υπηρεσίας.

Αναλυτικότερα, η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αρκαδία όπως δημοσιεύθηκε σήμερα στο ΦΕΚ Τεύχος Α’ 14/09.02.2017:

Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας

1. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας λειτουργούν το Επιτελείο και οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:

α. Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης,
β. Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης,
γ. Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης,
δ. Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης,
ε. Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας,
στ. Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Κυνουρίας,
ζ. Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας,
η. Αστυνομικό Τμήμα Τροπαίων,
θ. Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου και
ι. Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου.

2. Έδρα των Υπηρεσιών της προηγούμενης παραγράφου ορίζεται, αντίστοιχα, ο ομώνυμος δήμος πλην των περιπτώσεων ζ΄ και η΄, των οποίων ως έδρες ορίζονται οι δημοτικές ενότητες Δημητσάνης και Τροπαίων του δήμου Γορτυνίας, αντίστοιχα και των περιπτώσεων θ΄και ι΄, των οποίων ως έδρες ορίζονται η τοπική κοινότητα Νεστάνης της δημοτικής ενότητας Μαντινείας του δήμου Τρίπολης και ο Σταθμός Διοδίων Λεύκτρου – Παραδεισίων, αντίστοιχα.