Το 5o ‘BACK TO SCHOOL EVENT’ στη Σπάρτη είναι γεγονός!

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής σεζόν και για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το ‘Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης’, με τη συνεργασία τοπικών επιχειρήσεων, πραγματοποιεί το 5ο BACK TO SCHOOL EVENT. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/9 στις 19:30 μ.μ., στον πολυχώρο YaBalla 8×8.

Το κέντρο μας και πάλι ετοιμάζει student kit με σχολικά είδη που θα διανεμηθούν δωρεάν σε όλα τα παιδιά. Τοπικές επιχειρήσεις με point Information θα διανέμουν διαφημιστικά έντυπα, εκπτωτικά κουπόνια και δώρα για όλους, που έχουν άμεση σχέση με την έναρξη σχολικής χρονιάς. Βιβλιοπωλεία, σχολικά είδη, τεχνολογία-gadgets, εκπαιδευτικά κέντρα, είδη αθλητικά, ένδυσης, υπόδησης για μικρούς και μεγάλους.

Φέτος ενισχύουμε μουσικά το γεγονός μας, με ένα φρέσκο και αγαπητό στη νεολαία καλλιτέχνη, τον Barrice, ένα νέο ταλέντο στο χώρο της μουσικής που μας παρουσίαζει η Spider Music και που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να προσελκύσει το κοινό του, με το ιδιαίτερο στυλ του, αλλά και τη φωνή του που παίρνει πολλές διαστάσεις.

Supporting music act φυσικά, για ακόμη μια χρονιά, η «Band Program» Sing & play on stage, του Ωδείου Μελοποιία.

Μαζί μας θα είναι και η καταξιωμένη βραβευμένη Ελληνίδα συγγραφέας, Ευανθία Μάγνη, στα πλαίσια παρουσίασης του νέου της βιβλίου ‘Κισμέτ: Η Βασίλισσα φορούσε μάσκα’ από τις εκδόσεις Μάτι, όπου μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου, θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό κίνημα κατά του bullying, ‘Be You’.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στον παιδότοπο χωρίς χρέωση.

Η κλήρωση εκπαιδευτικών υποτροφιών (άθλησης, μουσικής και τεχνολογικής εκπαίδευσης) και οι απονομές των μαθητών που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο & Παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft θα δώσουν μια νέα πνοή στην έναρξη της νέας χρονιάς.

Σημειώστε λοιπόν την ημερομηνία στην ατζέντα σας και ετοιμαστείτε να σας αποδείξουμε ότι και στη Σπάρτη κάνουμε τη διαφορά! Καθώς, όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο της σχολής μας, 27310 81111 ή μέσω facebook: Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης.